HolloWilloW of Gnaag

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes som sa znova zobudil

Pre niekoho banalita, ale pre niekoho zázrak.
My ľudia si často neuvedomujeme aké je to vlastne úžasné, že ráno sa naše oči otvoria a my môžeme zas a znova robiť tie otravné a stále sa dookola opakujúce veci ako je chodenie do školy/práce, samotné pracovanie/učenie sa alebo len také obyčajné prechádzanie sa. Skúste sa niekedy pozastaviť a zamyslieť ako to vlastne všetko funguje (ale nie z toho filogenetického hľadiska). Ako je možné, že človek vôbec dýcha, rozpráva, dokonca aj také sedenie na záchode je úžasné:).

Možno sa Vám to bude zdať smiešne, ale skúseli ste sa niekedy zamyslieť nad tým, že prečo práve my ľudia sme sa stali "korunou tvorstva", veď na svete existuje nepreberne množstvo tvorov všakovakých tvarov a veľkostí a práve taký sám osebe zraniteľný tvor je tu aby mohol takmer všetko. Ba dokonca je mu dné ešte čosi viac, on môže ísť do genetiky a tam si vytvoriť vlastné rastliny, ktoré ešte zvýšia komfort jeho života...

Skúste niekedy porozmýšľať nad tým ako by to vyzeralo ak by sme to neboli my, ľudia, kto by rozhodoval a takmer všetkom. Rozmýšľajte a potom aby ste nezošaleli tak radšej (ak ste ešte nezačali) začnite veriť v niečo väčšie ako ste vy.

Proti prúdu... | stály odkaz

Komentáre

  1. genetika
    je cast v tomto blogu, ktora ma zaujala.
    Nemyslim, ze nam to bolo dane.
    Akosi sme si to vynutili.

    Pohybujeme sa vopred po linii, uz uplne odklonenej od tej, ktorou sme sli pred starociami.

    Otazne je, ktora nas skor dovedie ku stastiu.
    A ktora k zahube...
    publikované: 24.03.2005 11:07:15 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014