HolloWilloW of Gnaag

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Oddychujem...

...prázdninujem
A možno aj preto nepíšem, ale ja sa dúfam znova rozbehnem, mám rozpísaných zopár pekných vecí, no potrebujem sa znova chytiť klávesnice (tak mi držte palce).

A k téme...
 Rozmýšľali ste niekedy nad tým, načo boli vlastne prázdniny vymyslené? Ja som si tým hlavu lámal neraz a vždy som dospel k názoru, že ich prapôvodným cieľom je trochu odťažiť hlavy študentom (a samozrelme učiteľom), aby mohli načerpať nové sily na "poctivé" štúdium v novom školskom roku.

 V poslednom čase však badám výrazné ničenie tohto dobrého zvyku dosť nešťastnými nápadmi typu:"Už sme dlho poriadne neupratovali, tak budeme teraz upratovať celý júl a v auguste sa uvidí." =(.

Držte mi prosím vás palce aby som tento teror doma vydržal a znova raz som vám mohol niečo pekné (optimistickejšie ako "!toto!") napísať.

Blogovaniu zdar!

Proti prúdu... | stály odkaz

Komentáre

  1. hlavu hore
    keď doupratujete, nájde sa niečo iné ... napr v záhrade, alebo tak, ale dá sa to vydržať, pekne postupne, aspoň ti rýchlejšie čas prejde a budeš si vedieť vážiť ten volný čas, čo ti zostane ...
    publikované: 05.07.2005 22:35:06 | autor: Sashenka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. prazdniny
    v podstate v minulosti neboli skutocnymi prazdninami, iba sa nechodilo do skoly, lebo sa cele dni pracovalo na poliach a nebol cas na ucenie... v zime, ked bola uroda v pivnici, mali deti cas sa ucit
    publikované: 06.07.2005 08:13:19 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ty srandista...
    a na tých, čo sa musia učiť (čo by som dal za upratovanie - ale veď vlastne aj to robím...) si nemyslel, čo?!
    publikované: 07.07.2005 20:22:13 | autor: b. (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014