HolloWilloW of Gnaag

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A znova raz som sa zobudil

do krásneho slnečného jarného rána.
V podstate to ani nebolo ráno, veď už bolo viac ako desať hodín a slnko svietilo vysoko nad hlavami. Avšak ja to pre zjednodušenie budem nazývať ránom.
Kto by tu čakal nejakú básničku, ten by bol asi sklamaný, pretože moje básnické črevo je od narodenia slepé, ale pokúsim sa aspoň charakterizovať moje dnešné pocity.

Keď som vyzrel von oknom bol som milo prekvapený nádherným jarným počasím, ktoré sa v apríli naozaj nezvykne zjaviť, avšak, kto by sa sťažoval. Počas raňajok som plnými dúškami hltal slnečné lúče, ktoré mi šteklili nos, ale aj oči, a preto som sa musel slnku otočiť chrbtom. Lenže "hltal" som aj noviny, v ktorých som sa dozvedel presné rozlosovanie MS v hokeji a bol som úplne užasnutý, že sme v skupine s Ruskom (Doteraz som bol presvedčený o Švédoch, ale to u mňa nie je nič nezvyčajné, keďže všetko si nechávam na poslednú chvíľu).

Po raňajkách som začal pilne pracovať, no kto by si to nechal újsť v tak krásny deň. A keď som dopracoval bol večer, tak som začal pozerať hokej, no akonáhle prišla prvá prestávka napísal som tento krátky príspevok :D

Proti prúdu... | stály odkaz

Komentáre

  1. :o.)))
    veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi mily dizajn, fakt...


    a genialny napad... super...
    publikované: 03.05.2005 00:03:01 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :))
    zaujimavy design :)
    publikované: 03.05.2005 01:43:16 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014